Solar powerbank

Nooit meer zonder stroom met de Solar Powerbank

Bent u op zoek naar een krachtige solar powerbank? Met al onze elektrische apparaten is stroom onontbeerlijk geworden maar er zijn niet overal even makkelijk stopcontacten voor handen. Wanneer u bijvoorbeeld gaat wandelen of fietsen, of ergens gaat kamperen, zijn stopcontacten niet altijd even vanzelfsprekend. Voor dit soort situaties is een powerbank een ideale oplossing. De dagen dat uw fototoestel, drone of telefoon zonder stroom komen te zitten zijn voorbij, want met een powerbank die werkt op zonne-energie heeft u altijd stroom bij u.

Wat is een Solar Powerbank, hoe werkt het?

Een powerbank is een apparaat waarmee u andere apparaten kunt opladen. Deze oplader doet dat door middel van het omzetten van zonne-energie. De oplader heeft hiervoor een ingebouwd zonnepaneel wat efficiënt zonlicht kan omzetten in stroom. Als u de powerbank aanschaft moet het de eerste keer volledig worden opgeladen aan de netstroom, daarna kunt u de powerbank opladen door hem in het zonlicht te leggen. Hoe meer zonlicht er is, hoe sneller het apparaat weer vol is. Als de powerbank vol is kunt u hem gebruiken om uw elektronische apparaten zoals telefoons, tablets, camera’s en zelfs drones mee op te laden.

Solar Powerbank

Altijd stroom bij de hand met een Solar Powerbank

Bij TensDesigns kunt u powerbanks kopen die werken op zonne-energie van hun eigen merk Tensfact. De powerbanks hebben een capaciteit van 30.000 mAh en zijn uitgevoerd in de kleuren zwart, rood, lichtblauw en donkerblauw. Dat is voldoende capaciteit om een tablet en een telefoon tot 10x volledig op te laden. Het opladen gaat razendsnel via de bijgeleverde oplaadkabels, maar het apparaat biedt ook de mogelijkheid om draadloos op te laden. De oplaadkabels zijn bevestigd aan de powerbank zodat ze niet kwijt kunnen raken of vergeten kunnen worden, en door de verschillende poorten zoals USB-C, USB-A en Micro-USB kunt u 6 apparaten tegelijk opladen. De powerbank heeft een robuuste behuizing, is waterdicht én schokbestendig waardoor hij goed te vervoeren is in een rugzak.

Snel en makkelijk een Solar Powerbank online bestellen

Gaat u binnenkort op vakantie en overweegt u een powerbank op zonne-energie aan te schaffen? U kunt deze krachtige powerbank eenvoudig online bestellen via de webshop van TensDesigns. Door de afmetingen en het geringe gewicht kunt u de powerbank overal met u meenemen, zodat u nooit meer zonder stroom komt te zitten. Al uw elektrische apparaten zijn snel weer opgeladen met zo’n handige powerbank op zonne-energie.