Kaarsenlamp

De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor de lamp en voor verlichting. Er was de massale overstap van de gloeilamp en de halogeenlamp naar led verlichting, ook aan de ontwerpen van lampen besteedt men steeds meer aandacht. Meer dan ooit is er het besef dat de lamp en verlichting sfeerbepalend zijn en bepalend zijn voor de uitstraling van de ruimte. Gelukkig heb je tegenwoordig dan ook echt wat te kiezen als het gaat om lampen. In dat kader stellen we je graag voor aan de kaarsenlamp. Uiteraard een lamp die je ook in ons aanbod vindt.

De kaarsenlamp zorgt voor een warme en zelfs intieme sfeer

Een lamp is meer dan alleen verlichting tegenwoordig. In bepaalde gevallen is de lamp vergelijkbaar met een meubelstuk en dient het als een blikvanger in de ruimte. Mooi voorbeeld daarvan is wel de unieke kaarsenlamp, een lamp die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo kennen we de hangende uitvoering van de kaarsenlamp, is er een staande en ook een wand kaarsenlamp beschikbaar. Gemene deler is dat ze in alle gevallen zorgen voor een warme en vaak zelfs intieme sfeer. In alle gevallen is er ook sprake van een zeer stijlvolle lamp en een onbetwiste sfeermaker. Wij raden je deze lamp dan ook van harte aan.

Kaarsenlamp

De lamp eist alle aandacht op in de ruimte

Met de kaarsenlamp haal je ook een echte blikvanger in huis. Zeker als je kiest voor de hangende variant boven bijvoorbeeld de eettafel. Of denk eens aan de staande kaarsenlamp. De lampen eisen meteen alle aandacht op in de ruimte en bepalen de uitstraling van je interieur. Zoals al gezegd staat de kaarsenlamp werkelijk perfect boven de keukentafel, maar ondertussen is deze lamp ook een graag geziene gast boven het keukeneiland. Het mooie is verder dat de lamp moeiteloos past bij elke woonstijl en elke inrichting.

Kies voor een uitvoering in zwart of mat zwart

Kies je voor de wandlamp dan heb je meteen de ultieme sfeerverlichting in huis. Deze wandlamp biedt dan vooral indirect licht en de wandlamp zorgt voor een zeer aangename en warme sfeer. Ook in deze uitvoering past de lamp in alle inrichtingen. Uniek is ook de staande variant van de kaarsenlamp. Je hebt dan echt een eyecatcher in huis die ook al borg staat voor een warme en intieme sfeer. Kies je voor een lamp uitgevoerd in mat zwart, dan ben je meteen nog trendy ook. Wil je een lamp die meteen voor een veel warmere sfeer zorgt, dan weet je dus welke lamp je aan moet schaffen.